RISE partnerré akkor válhatnak a szakemberek, ha a megfelelő tudásanyagot elsajátították és a gyakorlati felhasználási módszereket megismerték. A RISE kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a „RISE Certification” megnevezésnek valódi értéke legyen. Tulajdonosa nem csak egy jól csengő szakmai „medált” kap, hanem azt jelenti, hogy a HR területen, a toborzás, kiválasztás, értékelés, személyiség- és viselkedés vizsgálat tekintetében komoly szakembernek számít. A RISE számára fontos cél, hogy a világ bármely táján bárki egy „RISE Certification” minősítésű szakemberhez fordul, biztos lehessen abban, hogy konkrét, jól működő, sikeres szakmai megoldást kap saját személyének, üzletének fejlesztéséhez.

A Certification folyamatában a legmodernebb eszközöket alkalmazzuk, egyetlen főszabályt szem előtt tartva: számunkra az ember van a fókuszban, az ember a legfontosabb, az ember sikeréért dolgozunk! Ez azt jelenti, hogy a képzési folyamatunkban kiemelt hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolatra, személyes műhelymunkákra. Lokációtól függően ennek aránya a teljes programban változó, de minden esetben nagy hangsúlyt kap. További alapelvünk, hogy az elmélet gyakorlatban történő alkalmazása kulcsfontosságú, vagyis a Certification folyamatnak az elméleti képzésen túl komoly gyakorlati része is van, amelyben konkrét szervezetfejlesztésekben működhetnek közre online a képzésben résztvevő szakemberek.

A Certificate szakemberek folyamatos képzéséről is gondoskodunk. A megfelelő social media elemekkel ötvözött networking rendszerünkben folyamatosan, közvetlenül értesülnek a RISE és a munkaerőpiac kutatásairól, trendjeiről, stratégiai irányairól, amely jelentős támogatást nyújt a naprakész tudás megszerzésében és fenntartásában.