A RISE alapvetően két fontos üzleti lehetőséget nyújt partnerei számára:

  • Profitnövekedési lehetőséget egy olyan egyedi rendszer segítségével, amelynek használói az HR piacon jelentős lépéselőnyt élveznek a többi céggel szemben.
  • Kiemelt, folyamatos szakmai továbbfejlődést, a munkaerőpiaccal kapcsolatos legújabb kutatások, tudásanyag direkt felhasználását, szakmai képzéseket.

A RISE célja, hogy partneri kapcsolatot alakítson ki a különböző helyszínek lokális üzleti sajátosságához értő, az adott területen kifogástalan szakmai háttérrel és imázzsal rendelkező tanácsadó cégekkel. Mivel a RISE elemzések a teljes munkaerőpiaci kínálatot átfogják a fizikai munkásoktól kezdve, az irodai alkalmazottakon át a döntéshozatali pozícióban lévő menedzserekig, így a RISE partnerek is széles skálán mozognak. A kiválasztások, szelektálások, végső ajánlások, motivációs rendszerek építése során bármely munkaerő közvetítéssel, toborzással, fejvadászattal foglalkozó cég építhet a RISE rendszer előnyeire. A RISE a megrendelőivel hosszú távú, sikeres kapcsolatra törekszik. Ennek a célnak az elérésében a megfelelő szakmai színvonalú partnereknek kiemelt szerepük van. A RISE-nak nem a „mennyiségi” szemlélet áll a középpontjában, vagyis nem célunk minél több partnert magunk köré gyűjteni. Aki viszont RISE partnerré válik és megtisztelt bennünket az együttműködésével, a rendszer alkalmazásán túlmenően komoly szakmai hátteret, folyamatos szakmai képzést, a legújabb kutatások információit is magáénak tudhatja a partnerség során. Mivel a RISE folyamatosan párhuzamosan kutatja a személyiség és a viselkedés összefüggéseit, a generációk kapcsolódásait, valamint a juniorok és a gyermeknevelés kérdéseit és a menedzserek, cégvezetők, cégtulajdonosok döntéshozatali mechanizmusát, így a RISE partner első kézből értesül a HR szakmában egyedülálló, legfrissebb trendekről és tudományos munkákról. Ezáltal a RISE partnerek jelentős piaci előnyre tehetnek szert konkurenseikkel szemben, a RISE kellő lépéselőnyt biztosít számukra új projektek megszerzéséhez, a jelenlegi partnereik megtartásához és elégedettségük növeléséhez.

A RISE továbbá komoly média hátteret épít ki, beleértve a nyomtatott és social médiát, amelynek segítségével ezeket a tudásanyagokat a nemzetközi HR közösség legjelesebb képviselőihez direktben juttatja el. A RISE partnerek számára folyamatos publikációs lehetőséget biztosítunk, hiszen egy együttműködésben a partner sikere a mi sikerünk is, vagyis segítséget kell nyújtanunk az ő üzletük épüléséhez is.

A RISE az együttműködés megkezdésekor személyes műhelymunkával, képzési programmal, e-learning megoldásokkal és speciális social media alapú szakmai találkozókkal készíti fel a partnert a RISE megértésére és magas szintű alkalmazására. A partneri együttműködés ideje alatt természetesen biztosítjuk a folyamatos, prémium színvonalú kapcsolattartást. A RISE partnerek számára egyedi konzulenst biztosítunk, aki menedzseli a kapcsolattartást a partner és a RISE szakmai csapata között, gondoskodik az esetleges egyedi fejlesztési igényekről. Számunkra a legfontosabb, hogy a RISE partner soha ne maradjon válasz nélkül, vagyis a partnerünk nem egy terméket, hanem egy komplex szolgáltatáscsomagot kap az együttműködés során.