Education

Assessments

Education 16-23

A 16-23 éves fiatalok átfogó személyiség- és magatartásvizsgálata, értékelése, amely egyértelműen definiálja az elemzett fiatal számára a legsikeresebb és legboldogabb élethez szükséges információkat. Az értékelés az „eredeti személyiséget”, a „jelen (módosult) személyiséget”, az „idolikus személyiséget” és a „rövidtávú magatartást” értékeli, majd ezek alapján vonja le a következtetéseket. Egyértelműen rögzíti a fiatal aktuális mentális állapotát, azt, hogy milyen mértékben tud önazonos lenni, illetve a környezetnek történő megfelelés milyen mértékű stresszt okoz számára a mindennapokban. A RISE Education 16-23 értékelés egyértelmű útmutatót biztosít a fiatal, szülő és nevelő számára a fiatal legsikeresebb tanulási módszertanával, motivációjával és viselkedési mechanizmusaival kapcsolatban. A tanulmányi indexek pontosan meghatározzák a fiatal számára, hogy milyen területen, milyen metodikával tud leginkább érvényesülni tanulmányai során, illetve a gyermekkel szembeni reális elvárások meghatározásában is jelentős segítséget nyújt. Összességében tehát fontos információkat biztosít a fiatal, valamint a szülők és nevelők számára egyaránt a karrier és iskolaválasztás szempontjából kritikus időszakban ahhoz, hogy a fiatal személyisége számára leginkább megfelelő irányt lehessen kiválasztani.

Education 16-23

Education 10-15

A 10-15 éves gyermekek átfogó személyiség- és magatartásvizsgálata, értékelése, amely egyértelműen definiálja az elemzett gyermek számára a legsikeresebb és legboldogabb élethez szükséges információkat. Az értékelés az „eredeti személyiséget”, a „jelen (módosult) személyiséget”, az „idolikus személyiséget” és a „rövidtávú magatartást” értékeli, majd ezek alapján vonja le a következtetéseket. Egyértelműen rögzíti a gyermek aktuális mentális állapotát, azt, hogy milyen mértékben tud önazonos lenni, illetve a környezetnek történő megfelelés milyen mértékű stresszt okoz számára a mindennapokban. A RISE Education 10-15 értékelés egyértelmű útmutatót biztosít a gyermek, szülő és nevelő számára a gyermek legsikeresebb tanulási módszertanával, motivációjával és viselkedési mechanizmusaival kapcsolatban. A tanulmányi indexek konkrétan jelölik a gyermek számára, hogy milyen területen, milyen módszertannal tud leginkább érvényesülni tanulmányai során, illetve a gyermekkel szembeni reális elvárások meghatározásában is jelentős segítséget nyújt. Összességében tehát fontos információkat biztosít a gyermek, valamint a szülők és nevelők számára egyaránt a viselkedési szempontból egyik legintenzívebben változó időszakban a gyermek valódi megértéséhez, motivációjának szem előtt tartásához, illetve az iskolai és magánéleti fejlődéséhez.

Education 4-9

A 4-9 éves gyermekek átfogó személyiség- és magatartásvizsgálata, értékelése, amely definiálja az adott gyermek „eredeti személyiségét”. A meghatározás úgy történik, hogy a teszt értékeli a „szülő eredeti személyiségét”, majd egybeveti azt a „gyermek személyisége a szülő véleménye alapján” elemzés eredményével. Így tulajdonképpen a szülő „szemüvegén keresztül” biztosított RISE információ a gyermekről és mivel a szülő eredeti személyisége is ismert, megtörténhet a gyermek eredeti személyiségének beazonosítása is. A RISE Education 4-9 elemzés meghatározza azt is, hogy ismerve a szülő és a gyermek személyiségét, a szülő milyen személyiségmódosító hatással bír saját gyermekére, ami elengedhetetlen a megfelelő gyermekneveléshez. Az elemzés mutatókon keresztül tárja fel az elemzett személy személyiségének a sportban történő megjelenését, ami támogatást nyújt a tanulmányi irányok kiválasztásához, a gyermek felkészítéséhez és a maximális teljesítményhez szükséges motivációs környezet kialakításához. A RISE Education 4-9 teszt a tanulmányi indexek révén támogatja a gyermeket és szüleit a gyermek tanulási szokásainak és a tanulmányokra való eredményes felkészülés megtervezésében. Összességében tehát fontos információkat biztosít a gyermek, valamint a szülők és nevelők számára egyaránt a viselkedési szempontból egyik legfontosabb időszakban a gyermek valódi megértéséhez, motivációjának szem előtt tartásához, illetve az iskolai és magánéleti fejlődéséhez.

Education 4-9