Az elkövetkezendő cca. egy év egy új típusú válság kezeléséről, a teljes piac átrendeződésről, új stratégia felállításáról és a szervezet életbentartásáról szól. Ez a válság újszerű, nem hasonlítható a korábbiakhoz. Amíg ugyanis alapvetően egy gazdasági válság egy adott üzletágban, az üzleti életben keletkezik, majd tevődik át a megszorítások után az emberek magánéletére, ez a mostani krízis az emberek, mindannyiunk magánéletét támadta meg és onnan terjed át folyamatosan az üzleti életre, az összes üzleti ágazatra.

Ebben a helyzetben egy új „üzleti rendre” kell felkészülni, a szervezetet erre az új helyzetre kell meghatározni, a munkafolyamatokat, alkalmazott back office, gyártási és értékesítési technológiákat ezek mentén kell újraépíteni! Azok a kollégák, akik egy „békebeli helyzetben” tökéletesen alkalmasak feladataik ellátására, lehet a jövőben komoly kihívásokkal fognak küzdeni és teljesítményük jelentős mértékben romolhat. Ugyanez igaz a „jól bevált” munkafolyamatokra is, hiszen új irányok alakulnak ki az üzleti életben.

A döntéshozók részéről – elsősorban tulajdonosok/cégvezetők – kritikus az új stratégia, az új koncepciók minél gyorsabb definiálása. Ehhez adatokra van szükségük, melyek a megérzéseiken túlmenően konkrét információkat adnak a jövőbeni megoldásokhoz!

Erre a helyzetre kínál a RISE CRISIS 2020 egy gyors, hatékony és gyakorlatban azonnal alkalmazható, erre a speciális krízishelyzetre kialakított megoldást, mely jelentős támogatást nyújt az üzlet újraértelmezéséhez.

A RISE CRISIS 2020 nemzetközi szinten is egyedülálló, a krízishelyzetben várható döntéshozatali mechanizmust, ezzel a viselkedést és az adott ember teljesítményét definifálni képes megoldás. Beazonosítja a döntéshozók, a kulcsemberek erősségeit, gyengeségeit, válsághelyzetben várható kritikus személyiségjegyeit. A magánéletből induló, majd az üzleti életre kiterjedő válságra speciálisan létrehozott elemzései egyéni, csapat és szervezeti szinten meghatározzák a jelenlegi és várható szervezeti problémákat. Ezek alapján definiálható a fejlesztési terv, mely azonnal végrehajthatóvá válik, jelentős idő- és költségmegtakarítást biztosítva felhasználójának. Ennek köszönhetően a partnernek komoly lehetősége van nem egyszerűen “túlélni” a válságot, hanem stabilabban és megerősödve lezárni ezt a tragikus időszakot.